1

Aura

Luft/luftvärmepump.

Läs mer
2

Thermia Atec

Luft-/vattenvärmepumpen.

Läs mer
3

Thermia Atria Optimum

Luft/vattenvärmepump.

Läs mer
4

Thermia Solid

Fastighetsvärmepump.

Läs mer
5

Thermia Mega

Fastighetsvärmepump.

Läs mer
6

Thermia Diplomat Optimum G3

Bergvärmepump.

Läs mer
7

Thermia Diplomat Optimum

Bergvärmepump.

Läs mer
8

Thermia Diplomat Inverter

Bergvärmepumpen med maximal prestanda.

Läs mer

Om företaget

Strahla-Värme AB

Strahla-Värme i Ängelholm funktionerar som en fullserviceverksamhet åt kommuner, fastighetsägare, industrier, företag och privatpersoner m.fl. där vi har flera års yrkeserfarenhet av enkla och mer avancerade uppvärmningsfrågor. Vår kunniga personal hjälper dig med allt från energirådgivning till kostnadskalkyler!

Vi satsar också på tillgänglighet samt professionell personlig service där vi utför hembesök i Ängelholm, Båstad, Helsingborg, Landskrona, Åstorp, Klippan och Höganäs med omnejd.

Vår vision är att tillfredsställa våra kunders behov, oavsett värmepumpsalternativ (bergvärmepumpar, fastighetsvärmepumpar, luft/luft värmepumpar, luft/vatten värmepumpar) kan du vara säker på att du gör en lönsam investering med energieffektiva värmepumpskapaciteter. Vi säljer och installerar miljövänliga och energieffektiva värmeanläggningar till företag, kommuner, fastighetsägare och privatpersoner.

Vi arbetar mest med Thermia värmepumpar luft/luft, luft/vatten, ytjordvärme och bergvärme, men även med pelletsanläggningar, solvärmesystem och övriga professionella VVS-arbeten. Strahla Värme HB i Ängelholm startade 2004 och blev 2010 Strahla-Värme AB och är verksamma främst i södra Halland och nordvästra Skåne.

IMG_0683